Haarlem

Frederik Hendriklaan 24

Haarlem

Frederik Hendriklaan 24

Verkocht
€ 1.395.000 k.k.
icon-area
Woonoppervlakte 162 m2
icon-bed
Slaapkamers 4
icon-bath
Kamers 7
Perceel oppervlakte 479 m2
icon-ptype
Type Twee onder één kapwoning

Gegevens

Ruime en lichte uitgebouwde 2-onder-1-kapwoning met garage, gelegen op 479m2 eigen grond in Haarlem-Zuid!

Ben je op zoek naar een ruime en lichte woning in een gewilde buurt van Haarlem? Dan is deze prachtige 2-onder-1-kapwoning aan de Frederik Hendriklaan misschien wel jouw droomhuis! Met een strakke bouw, een multifunctionele indeling en een ideale ligging biedt deze woning alles wat je nodig hebt voor comfortabel en ontspannen wonen. Zelfs levensloop bestendig wonen behoort tot de mogelijkheden.

Zodra je de woning betreedt, valt de ruimte en het licht direct op. De woonkamer is heerlijk ruim en gaat over in een leefkeuken, een aparte tv-kamer en zelfs een werkkamer op de begane grond. Zo kun je werken en ontspannen perfect combineren in je eigen huis.
Op de eerste etage vind je maar liefst vier slaapkamers en twee badkamers. Hierdoor is er volop ruimte voor een groot gezin of voor logées. Met twee badkamers hoef je nooit lang te wachten.

De garage biedt niet alleen plaats aan je auto, maar is ook voorzien van aansluitingen voor een wasmachine en droger. Hierdoor creëer je extra ruimte (bijkeuken) in huis en heb je een handige plek voor je huishoudelijke taken. De garage is bovendien multifunctioneel te gebruiken, waardoor je deze ruimte kunt aanpassen aan jouw specifieke wensen en behoeften.

Maar vergeet niet de royale achtertuin op het zuiden (12x18m), waar je kunt genieten van de zon en de fruit- en notenboom. De tuin biedt meerdere terrassen, maar ook een plekje onder de bomen als je even uit de zon wilt. Het is de perfecte plek om te ontspannen.
De achtertuin is bereikbaar via de zijtuin, welke ook plek biedt voor een schuur om je fietsen te plaatsen.
Parkeren doe je op eigen terrein, waar ruimte is voor meerdere auto’s.

Ideale locatie in Zuider hout.
De locatie van deze woning is werkelijk ideaal. Je woont op steenworp afstand van de Jan van Goyenstraat, waar je diverse winkels vindt voor je dagelijkse boodschappen. Ook het centrum van Haarlem is goed bereikbaar, waardoor je kunt genieten van alles wat deze bruisende stad te bieden heeft. Met ruim aanbod aan winkels, theater, uitgaansmogelijkheden en vele restaurants.
Voor ontspanning hoef je niet ver te reizen. Het strand van Zandvoort, Spaarne (vaarwater) en de prachtige natuur van de Haarlemmerhout bevinden zich op korte afstand van de woning.
Ook is er in deze omgeving een ruime keuze aan scholen (o.a. internationale school) en vele sportverenigingen.
NS station Heemstede/Aerdenhout bevindt zich op enkele minuten fietsafstand. Bovendien bereik je binnen enkele minuten de uitvalswegen naar o.a. Amsterdam, Schiphol, Utrecht en Den Haag. Een ideale combinatie van rustig wonen terwijl het bruisende stadsleven om de hoek te vinden is.

Indeling:
Begane grond: 96.69m2
Entree, hal, werkkamer (7m2), toilet met fontein, L-vormige woonkamer met open keuken (totaal 59m2) met kookeiland, diverse inbouwapparatuur, open haard, serre, vast wandmeubel, toegang tot multifunctionele ruimte (16m2), uitermate geschikt voor, speel-, slaap-, werk-, lounge of televisie kamer.
Garage (17m2) ook inpandige bereikbaar en voorzien van elektra en wasmachine aansluiting.

1e etage: 61.56m2
ruime overloop, aan de linkerzijde van de woning een slaapkamer (7m2) aan de voorzijde, badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en 2e toilet, slaapkamer (10m2) aan de achterzijde met toegang tot het balkon (Z),
aan de rechterzijde van de woning een slaapkamer (11m2) aan de voorzijde met vaste kast, slaapkamer (14m2) aan de achterzijde met vaste kast, toegang tot balkon (Z) en eigen badkamer v.z.v. inloopdouche, wastafelmeubel, 3e toilet en bad.

Bijzonderheden:
– Van de frederikhendriklaan24haarlem is een unieke woningwebsite beschikbaar waar u de brochure en relevante documenten kunt downloaden.
– Woonoppervlakte 162m2
– Eigen grond: 479m2
– Bouwjaar: 1959
– Energielabel C
– 16 zonnepanelen (laag energie verbruik)
– Dubbel glas, spouwmuur-, dak- en vloerisolatie
– Goede staat van onderhoud
– Fundering op staal
– Halfvrijstaande woning met garage
– 2 badkamers, 4 slaapkamers, 1 werkkamer en multifunctionele ruimte
– Levensloopbestendig wonen mogelijk
– Verschillende, uit- en opbouwmogelijkheden
– Parterre grotendeels voorzien vloerverwarming en afgewerkt met beton gietvloer
– Eiken vloer op de 1e etage
– Alle wanden voorzien van glad stucwerk
– Parkeren op eigen oprit
– Handgemaakte keuken v.v. kookeiland en diverse inbouwapparatuur
– 2 moderne badkamers v.z.v. elektrische vloerverwarming
– Dakbedekking hoofddak en garage dak vernieuwd (2010)
– Beschermd stadgezicht
– Bouwkundig rapport aanwezig
– Aanvaarding in overleg

Plattegronden

Plattegronden




Locatie

Gerelateerde woningen

Te koop
Bennebroek € 1.535.000 k.k.
Verkocht
Bennebroek € 1.150.000 k.k.
Te koop
Bennebroek € 1.395.000 k.k.

Plan een bezichtiging

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.