Huren en verhuren

Een woning verhuren doe je niet zomaar. Wij kunnen de verhuurders volledig ontzorgen en huurders vertrouwd een eigen plekje geven.
mvm-makelaardij-michiel-van-maanen-woning-kopen-huren-haarlem-en-omgeving-4

Huren en verhuren

Een woning verhuren doe je niet zomaar. Wij kunnen de verhuurders volledig ontzorgen en huurders vertrouwd een eigen plekje geven.
mvm-makelaardij-michiel-van-maanen-woning-kopen-huren-haarlem-en-omgeving-4

Verhuur

Het kunnen verschillende redenen zijn waarom u uw woning wilt verhuren. Vertrek naar het buitenland, een tweede huis/appartement of als beleggingsobject. Voor elke type verhuur hebben wij het juiste dienstenpakket.

Nadat wij een contract met u zijn overeengekomen, maken wij een professionele presentatie van de te verhuren woning, met daarbij een uitgebreide fotoreportage zodat de potentiële huurder een goede eerste indruk van de woning krijgt. Na uw goedkeuring op de presentatie gaan wij op zoek naar de geschikte huurder. Dit doen wij via verschillen kanalen zoals Pararius, Funda, social media en ons eigen expat-circuit.

Wij matchen uw woning met woningzoekenden en behandelen de reacties van geïnteresseerde huurders, verzorgen de bezichtigingen van uw woning en zodra iemand serieuze interesse toont voeren wij namens u de onderhandelingen. In samenwerking met een gespecialiseerd bedrijf (AVG en Privacy proof) wordt de kandidaat huurder uitvoerig gescreend. In deze screening worden legitimatie, kredietwaardigheid, huurverleden e.d. gecontroleerd. Als alles in orde is bevonden, maken wij de huurovereenkomst op. Nadat die door beide partijen ondertekend is, verzorgen wij op de dag dat de huur ingaat nog een inspectie van de woning, waarbij foto’s worden gemaakt, eventuele ‘schades’ worden aangemerkt en de meterstanden genoteerd.

Na de overdracht van de sleutel aan de verhuurder eindigt onze dienstverlening niet. Wij werken samen met een zeer kundig vastgoedbeheer-bureau. Zij kunnen u alles wat er bij verhuur komt kijken (innen huur, technisch onderhoud e.d.) uit handen nemen gedurende de verhuurperiode.

Kennismaking

Laat ons al het zware werk doen!

Wij matchen uw woning met woningzoekenden en behandelen de reacties van geïnteresseerde huurders. Wij verzorgen de bezichtiging van uw woning. Zodra een geïnteresseerde huurder serieuze interesse heeft zullen wij namens u de onderhandeling voeren. Wij screenen de kandidaat huurder uitvoerig. Deze woontoets zal door een onafhankelijk bedrijf (Validatagroup) worden uitgevoerd. Zodra er een overeenstemming is bereikt zorgen wij voor de afwikkeling en stellen wij de huurovereenkomst op en regelen wij o.a. de oplevering en inspectie van de woning. Dit gaat door middel van het opmaken van een uitgebreid inspectierapport en een digitale fotoreportage.
Onze dienstverlening gaat verder. Na de overdracht van de sleutel aan de huurder hebben wij een samenwerkingsverband met een zeer kundig vastgoedbeheer bureau. Zij nemen al het werk uit handen tijdens de verhuur. U kunt hierbij denken aan het onderhoud maar ook het innen van de verhuur.

Wij kunnen voor de verhuur een uitgebreid pakket aanbieden.

Huur 

Niets is zo lastig als het vinden van een huurwoning die voldoet aan al uw wensen! Daar willen wij u graag bij helpen. Als u ons aangeeft waar uw wilt wonen, voor hoe lang, hoeveel kamers de woning minimaal moet hebben en in welke regio en prijsklasse u zoekt, gaan wij voor u op zoek!
Wij zetten hiervoor niet alleen al onze kanalen in als Pararius, social media en verhuur bureau’s, maar natuurlijk ook onze collega-makelaars.
Als u een woning ziet die aan uw wensen voldoet, maken wij de afspraak, gaan mee naar de bezichtiging, voeren namens u de onderhandelingen, controleren de huurovereenkomst en gaan mee tot de inspectie op de dag dat de huurperiode ingaat.
Mocht u dit willen, kunnen wij u ook adviseren voor wat betreft energieleverancier, water en overige instanties.

Kortom ook hier begeleiden wij u van het begin tot het eind.

Protocol toewijzing huurwoning

Per 1 januari 2024 zijn wij volgens de Wet goed verhuurderschap verplicht om de werkwijze waarmee woondiscriminatie wordt voorkomen schriftelijk vast te leggen. Het is daarbij vereist om informatie over de selectieprocedure te verschaffen aan kandidaat-huurders in de openbare aanbieding van de woonruimte. Hiervoor hebben wij een protocol opgesteld.

Beoordeeld met een:

9,4

Reviews

Alle beoordelingen afkomstig
van www.funda.nl