Aankoop

Een woning kopen.

Iedere dag, iedere situatie is weer anders. Elke woning vraagt om een eigen benadering, elke cliënt om unieke aandacht. Inleven, matchen, mensen bewust maken, dat is wat wij doen.

Niets is zo persoonlijk als het kopen van een huis! Om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren, nodigen wij u graag uit bij ons op kantoor en nemen wij graag de tijd om u goed te leren kennen. Want, waarom wilt u verhuizen? Uit hoeveel personen bestaat uw gezin? In welke prijsklasse zoekt u een woning? En in welke omgeving? Waarom? Wat is voor u belangrijk qua woongenot, omgeving? En waarom? Wat zijn uw toekomstplannen?

Op deze wijze maken wij een volledig op uw wensen afgestemde zoekopdracht. Want voor ons is elke cliënt uniek.

Bekijk
ons brede
aanbod

Werkwijze

Elke ochtend ontvangt u van ons het meest recente huizenaanbod van alle makelaars dat aansluit bij uw woonwensen. Ook woningen die nog niet zichtbaar zijn op de sites, maar waarvan wij weten dat zij binnenkort op de markt komen, bieden wij u aan. Heeft u interesse? Dan maken wij direct een afspraak om de woning samen te bezichtigen. En terwijl u in gedachten de kamers inricht, bekijken wij de woning op praktische en technische punten, zoals de bouwkundige staat, achterstallig onderhoud, maar ook de courantheid en waarde van het huis, voorzieningen en bestemmingsplannen, fundering, milieuproblematiek en, in geval van een appartement, de vermogenspositie van de Vereniging van Eigenaren wordt door ons gecontroleerd. Alles wat belangrijk is voor u te weten, zoeken wij voor u uit. Niets wordt aan het toeval overgelaten.

 

Ja, hier wil ik wonen!

U bent enthousiast en wilt een bod uitbrengen. Wij starten in overleg met u en namens u de aankooponderhandelingen, een spel dat wij tot in de finesses beheersen. Daarbij komen onderwerpen als bouwkundige keuring, oplevering, roerende zaken en ontbindende voorwaarden (w.o. financiering, verkoop eigen woning) aan de orde.

Nog niet overtuigd? Bekijk wat onze klanten van ons vinden!

home-al-jaren-een-begrip-michiel-van-maanen-mvm-makelaardij-bennebroek-kennemerland

Uw bod wordt geaccepteerd!

Wij leveren namens u de benodigde gegevens aan bij de verkopend makelaar, regelen een bouwkundige keuring indien dat afgesproken is, controleren zorgvuldig de concept koopakte en lichten u die toe, voordat u de overeenkomst tekent.
Na ondertekening door beide partijen, informeren wij de door u gekozen notaris over de aankoop en sturen de benodigde informatie. Daarnaast bewaken wij de termijnen die in de koopovereenkomst zijn opgenomen, zoals de bedenktijd en de termijnen van de ontbindende voorwaarden. Ook begeleiden wij u bij het vinden van een onafhankelijk makelaar voor het uitvoeren van een taxatie.

 

Uw financiering is rond: de koop is definitief!

Is de financiering rond en vormen eventuele andere ontbindende voorwaarden geen obstakels meer? Gefeliciteerd! Dan vindt op de afgesproken datum eerst een inspectie van uw toekomstige woning plaats en vervolgens de overdracht bij de notaris. Natuurlijk begeleiden wij u ook naar dit moment.

 

Heeft u na de overdracht nog vragen? U blijft altijd welkom!

“Very efficient and friendly service. Knowledgable and well informed on house values and markets.
I will definitely recommend MvM to friends.

De heer Klerk
(beoordeelt Michiel van Maanen Makelaardij met een 9,5)

Een mooi huis gezien? 

Graag helpen we u met de aankoop.
MVM Makelaardij