Aankoop

Een woning kopen.

Iedere dag, iedere situatie is weer anders. Elke woning vraagt om een eigen benadering, elke cliënt om unieke aandacht. Inleven, matchen, mensen bewust maken, dat is wat wij doen.

Niets is zo persoonlijk als het kopen van een huis! Daarom willen wij, om u zo goed mogelijk te adviseren, vooraf zoveel mogelijk van u weten. Waar wilt u wonen? Waar moet uw woning minimaal aan voldoen? In welke prijsklasse zoekt u een woning? Maar ook: wat zijn uw toekomstplannen? Waaruit bestaat voor u het ultieme woongenot? Al uw wensen en eisen verenigen we in een zoekopdracht-op-maat. Want voor ons is elke cliënt uniek.

Bekijk
ons brede
aanbod

Te koop

BENNEBROEK
Binnenweg 6

€ 319.000 k.k.

Goed onderhouden 2-kamer appartement met balkon in bosrijke omgeving!
 
Dit fraaie 2-kamer appartement is gelegen op de 2e etage en beschikt over een moderne keuken uitgerust met diverse inbouwapparatuur en een nette moderne badkamer met douche en wastafelmeubel. Zowel vanuit de woonkamer als van de slaapkamer heeft u weids uitzicht over het Bennebroekbos en waterpartij.
U geniet hier van alle rust, maar ook voor de nodige gezelligheid bent u hier aan het juiste adres. Zo is er o.a. een fraaie lobby met koffiecorner en receptie, een fitnessruimte, een recreatie-/biljartzaal en een huisbioscoop. Ook het huren van een logeerkamer voor familie en of vrienden behoort tot de mogelijkheden.
 
Met het vrijgeven van de leeftijdgrens is er een mooie samenhang van jonge en oudere bewoners ontstaan.
Ook de locatie is prettig. Op loopafstand vindt u aansluiting voor openbaar vervoer en diverse winkels voor de dagelijkse benodigdheden.
 
Indeling:
Begane grond:
Afgesloten entree met bellentableau en brievenbussen, berging en trap of lift naar 2e etage,
 
2e etage (68.7m2):
Entree, hal met kast en garderobe, toilet met fontein, moderne keuken (5.5m2) v.v. diverse inbouw apparatuur, woonkamer (27.6m2) met deur naar balkon, slaapkamer (20m2) met deur naar badkamer (6.4m2) met wasmachine aansluiting, douche en wastafelmeubel,
 
Bijzonderheden:
* Van deze woning is een unieke website beschikbaar: binnenweg6-221.nl, waar u de brochure en relevante documenten kunt downloaden.
* Bouwjaar 1975.
* Woonoppervlakte 69m2
* Balkon met oost-ligging 6.4m2
* Vrij uitzicht over water en bos
* Berging op de begane grond (4.6m2)
* Servicekosten per maand: € 261,74 (excl. voorschot stookkosten)
* Kleine huisdieren tot max 20kg mogen meeverhuizen
* Vrij parkeren en voldoende parkeergelegenheid voor de deur
* Voor indeling en maatvoering verwijzen wij naar de plattegronden
* Oplevering in overleg
 

Werkwijze

Naast het reguliere systeem, werken wij ook met Copaan, een systeem waarbij u als woningzoeker nog sneller en nog persoonlijker aanbod ontvangt van nieuw op de markt verschenen woningen die aansluiten op uw woonwensen. Niet alleen vroeg in de ochtend, maar door de dag heen, wordt u geïnformeerd. Ook woningen die binnenkort op de markt komen bieden wij u aan. Heeft u interesse, dan maken we direct een afspraak om de woning samen te bezichtigen.

Terwijl u in gedachten de kamers aan het inrichten bent, bekijkt de makelaar de woning met een deskundige blik. Zo wordt onder andere gekeken naar zaken als bouwkundige staat, achterstallig onderhoud en bijbehorende kosten, courantheid, waarde van het huis, voorzieningen en bestemmingsplannen, fundering, milieuproblematiek en eventueel de vermogenspositie van de Vereniging van Eigenaren.

Ja, hier wil ik wonen!

De prijs van een woning is afhankelijk van een groot aantal factoren. Als beëdigd/gecertificeerd taxateur kan Michiel van Maanen Makelaardij u een objectief advies geven over de juiste prijs. Overweegt u een bod uit te brengen? Dan start Michiel van Maanen Makelaardij namens u de aankooponderhandelingen, een spel dat wij tot in de finesses beheersen. Daarbij komen onderwerpen als oplevering, roerende zaken en ontbindende voorwaarden (financiering, verkoop eigen woning, bouwkundige keuring) aan de orde.

Nog niet overtuigd? Bekijk wat onze klanten van ons vinden!

home-al-jaren-een-begrip-michiel-van-maanen-mvm-makelaardij-bennebroek-kennemerland

Uw bod wordt geaccepteerd!

Wij leveren namens u de benodigde gegevens aan bij de verkopend makelaar, regelen een bouwkundige keuring indien dat afgesproken is, controleren zorgvuldig de concept koopakte en lichten u die toe, voordat u de overeenkomst tekent.
Na ondertekening door beide partijen, informeren wij de door u gekozen notaris over de aankoop en sturen de benodigde informatie. Daarnaast bewaken wij de termijnen die in de koopovereenkomst zijn opgenomen, zoals de bedenktijd en de termijnen van de ontbindende voorwaarden. Ook begeleiden wij u bij het vinden van een onafhankelijk makelaar voor het uitvoeren van een taxatie.

Uw financiering is rond: de koop is definitief!

Is de financiering rond en vormen eventuele andere ontbindende voorwaarden geen obstakels meer? Gefeliciteerd! Dan vindt op de afgesproken datum eerst een inspectie van uw toekomstige woning plaats en vervolgens de overdracht bij de notaris.

Heeft u na de overdracht nog vragen, bijvoorbeeld over bouwkundige zaken of welke architect u het beste kunt benaderen? Voor al deze zaken bent u van harte welkom.

“Very efficient and friendly service. Knowledgable and well informed on house values and markets.
I will definitely recommend MvM to friends.

De heer Klerk
(beoordeelt Michiel van Maanen Makelaardij met een 9,5)

Een mooi huis gezien? 

Graag helpen we u met de aankoop.
MVM Makelaardij