Taxaties

Taxaties

De hypotheekverstrekker bepaalt of u een gevalideerd taxatierapport nodig heeft. Niet alleen bij de aankoop van een woning, maar ook als u bijvoorbeeld een verbouwing van uw huidige woning wilt laten uitvoeren en daarvoor uw hypotheek dient aan te passen.

Bij Michiel van Maanen Makelaardij werken beëdigde/gecertificeerde taxateurs die voor u een taxatie kunnen uitvoeren.
Zij komen naar u toe om de staat van onderhoud te bepalen en maken de benodigde foto’s ter illustratie van het rapport.

Verder doen zij een vergelijkingsonderzoek in de directe omgeving met zelfde type woningen als die van u die te koop staan of recent verkocht zijn en controleren zij van belang zijnde zaken als milieu en kadastrale informatie. Ook doen zij juridisch onderzoek.

Om de objectiviteit en transparantie te waarborgen, wordt het rapport gevalideerd door een door de ‘Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen’ erkend validatie-instituut, het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut).

home-aankoopmakelaar-michiel-van-maanen-mvm-makelaardij-bennebroek-kennemerland

Bekijk
ons brede
aanbod

“Dit was de 2e keer dat wij met makelaardij Michiel van Maanen te maken hadden. De 1e keer was met de aankoop van ons appartement en het contact was ons toen zeer goed bevallen. Vandaar dat wij terug zijn gekomen, maar nu voor de verkoop. Deskundigheid en vriendelijkheid staat bij hun kantoor bovenaan en daarmee hebben zij er voor gezorgd dat ons appartement snel verkocht was.”

De heer Meijvogel
(beoordeelt Michiel van Maanen Makelaardij met een 10)

Een huis laten taxeren? 

Graag helpen we u met de taxatie.
MVM Makelaardij