Michiel en Monique: Ja en nu zijn wij aan de beurt!1 min read

Wij kijken weer terug op een mooi jaar, zowel zakelijk als privé. Na twee jaar ons vak te moeten uitvoeren met al die corona maatregelen, is het heel fijn om cliënten weer een handje te kunnen schudden en weer mee naar een overdracht te mogen. De overdracht bij de notaris is toch altijd een mooie afronding van de aankoop of de verkoop van een woning.

Zoals we eerder in onze blogs vertelden, zijn er nieuwe factoren bijgekomen waardoor er veranderingen in de huizenmarkt zijn ontstaan. Wij zien dit als een uitdaging, maar begrijpen dat het voor de verkopers een omschakeling is. Voor de kopers zijn er juist meer kansen. Aan ons de taak deze twee partijen bij elkaar te brengen met een uitkomst waar ieder tevreden mee is.

Privé loopt het in huize van Maanen lekker door. Onze oudste dochter is dit jaar geslaagd voor het CIOS en is een vervolgopleiding gestart en verblijft momenteel voor enkele maanden in het buitenland. Dit laatste is voor ons uiteraard erg wennen. De jongste dochter doet dit jaar eindexamen en wij hopen dat zij met haar vervolgopleiding in de buurt blijft, zodat ze nog een tijdje thuis blijft plakken.

Een voordeel van kinderen die groot worden, is dat wij hierdoor meer tijd en ruimte krijgen, niet alleen privé maar ook zakelijk.

Met een trots gevoel kijken we terug op het afgelopen jaar, en met een super goed team bij Michiel van Maanen Makelaardij en een steeds volwassener top team in huize van Maanen kijken wij uit naar een gezond, liefdevol en succesvol 2023.


Proost!
Liefs Monique en Michiel

Kennismaking

Beoordeeld met een:

9,3

Reviews

Alle beoordelingen afkomstig
van www.funda.nl