Heemstede

Voorweg 21

Heemstede

Voorweg 21

Verkocht
€ 700.000 k.k.
icon-area
Woonoppervlakte 118 m2
icon-bed
Slaapkamers 4
icon-bath
Kamers 5
Perceel oppervlakte 163 m2
icon-ptype
Type Tussenwoning

Gegevens

Uitgebouwde charmante jaren ’30 woning met diepe voortuin en heerlijke achtertuin met veranda.

Gelegen in een sfeervol en rustig straatje in Heemstede, vind je deze prachtige tussenwoning uit 1939. De woning biedt het beste van twee werelden: rust en comfort, terwijl het toch zeer centraal ligt ten opzichte van alle voorzieningen die Heemstede te bieden heeft. Zo vindt je op steenworp afstand van het prachtige Groenendaalse bos, ideaal voor lange wandelingen en ontspanning in de natuur. Tegelijkertijd ben je binnen enkele minuten in de gezellige winkelstraat van Heemstede, waar je terecht kunt voor al je dagelijkse boodschappen en leuke winkels. Maar ook sport- en schoolvoorzieningen bevinden zich in de directe omgeving, evenals uitvalswegen welke je snel naar andere delen van de regio brengen.

De woning ademt de sfeer van de jaren 30, met karakteristieke details zoals een erker aan de voorzijde, originele paneeldeuren en glas-in-lood ramen, alles in harmonie met modern comfort. Via de ruime voortuin van maar liefst 9 meter diep, bereik je de entree van de woning. Je wordt ontvangen in de vestibule, waarna je via de hal de woonkamer betreedt. De uitgebouwde woonkamer is opgedeeld in twee delen. Aan de voorzijde vind je de moderne keuken met erker en het leefgedeelte ligt aan de achterzijde en grenst aan de tuin. Via dubbele deuren bereik je de sfeervolle achtertuin op het noordwesten met zitje en veranda aan de achterzijde. Een heerlijke plek om te genieten van de lange zomeravonden.

Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers en een moderne badkamer, voorzien van een badkamermeubel, inloopdouche en 2e toilet. De tweede verdieping is ingericht als een ruime zolderkamer met dakkapel, vaste kastenwand en bergvliering, ideaal als extra slaap-, werk- of hobbykamer.

Een heerlijk lichte en sfeervolle jaren 30 woning op toplocatie, wat wil je nog meer?

Indeling:
Begane grond (56.08m2):
royale voortuin, entree, vestibule met garderobe en meterkast, gang met toilet met fontein en verdiepte trapkast, ruime woonkamer met erker en open keuken aan voorzijde v.v. kookeiland en diverse inbouwapparatuur, leefgedeelte aan achterzijde met houtkachel en dubbele deuren naar achtertuin.

1e etage (42.05m2):
overloop; 2 slaapkamers achterzijde (resp. 13.8m2 en 5.2m2) beide v.v. dakkapel en vaste kast, slaapkamer voorzijde met dakkapel en vaste kast (12.7m2), badkamer v.v. een inloopdouche, wastafelmeubel en 2e toilet.

Zolder (19.87m2):
overloop met vaste kast en wasmachine ruimte met cv opstelling, zolderkamer met dakkapel, vaste kastenwand en toegang tot de bergvliering.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlak ca. 118 m2 Bouwjaar 1939;
– Uitgebouwde woonkamer met houtkachel
– Woning v.v. eiken lamelparket
– 4 slaapkamers en moderne badkamer
– 9 meter diepe voortuin ZO en achtertuin NW met veranda schuur en achterom
– Energielabel D
– Cv-ketel Remeha (2012)
– Bouwkundig rapport ter inzage
– Aanaarding in overleg

Plattegronden

Plattegronden




Locatie

Makelaars

michiel-van-maanen-makelaardij

Michiel van Maanen Beëdigd makelaar / taxateur (RMT)

  • Mobiel: +31 (0)6 - 11 32 05 95
  • Werk: 023 - 58 42 171
  • Meerweg 1, 2121 VA Bennebroek
renee-makelaar-mvm-makelaars

Renée de Vries - Kabalt Register makelaar / register taxateur RM/RT

  • Mobiel: +31 (0)6 - 34 33 90 01
  • Werk: 023 – 58 42 171
  • Meerweg 1, 2121 VA Bennebroek

Gerelateerde woningen

Te koop
Haarlem € 675.000 k.k.
Te koop
Bennebroek € 585.000 k.k.
Te koop
Zwaanshoek € 650.000 k.k.

Plan een bezichtiging

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.