Dit is hoe je kunt bepalen wat jouw woning waard is!1 min read

Bent u uw huis aan het verkopen en verwacht u binnenkort bezichtigingen? Met deze tips kunt u zich optimaal voorbereiden, zodat uw huis sneller wordt verkocht!

Gebruik rustige kleuren!

In de meeste gevallen verkoopt een huis met rustige kleuren beter. Denk hierbij aan neutrale kleuren op de muren en kussens en gebruik witte dekens op het bed. Door gebruik te maken van frisse kleuren oogt de woning groter en de eventuele koper wordt niet afgeleid.

Creëer leven in de woning!

U kunt de woning tot leven brengen door het plaatsen van mooie kamerplanten en bloemen. Dit geeft een fijne sfeer aan de woning en mensen voelen zich sneller thuis. U kunt bijvoorbeeld ook planten plaatsen in de badkamer en het toilet. Zo maakt u deze ruimtes vrolijker.

Maak een testrondje!

Nadat u de volledige woning heeft voorbereid op de bezichtigingen, kunt u het beste even een testronde lopen. Is alles wel goed opgeruimd & schoongemaakt? En heb ik alle hoekjes van elke ruimte gecontroleerd? U kunt ook iemand anders de testronde laten lopen. Deze persoon heeft een frisse blik en ziet wellicht zaken die u over het hoofd heeft gezien.

Benieuwd naar meer informatie over dit onderwerp? Neem dan contact met ons op!

dit-is-hoe-jij-de-perfecte-vraagprijs-bepaalt

Kennismaking

Beoordeeld met een:

9,3

Reviews

Alle beoordelingen afkomstig
van www.funda.nl