Zo bereid jij je voor op een bezichtiging!1 min read

Het zoeken naar een nieuwe woning is spannend en je kijkt lang uit naar het moment dat je de woning mag gaan bezichtigen. Maar hoe bereid je je het beste voor op een bezichtiging? In dit blog geven wij je tips!

✅ Kijk op de website!

Voordat je een afspraak maakt voor een bezichtiging is het verstandig om online naar het woningaanbod te kijken. Denk hierbij aan websites zoals Funda.nl of www.mvmmakelaardij.nl. Kijk goed naar de woning en check of de kenmerken overeenkomen met wat jij zoekt. Zo krijg je een goed beeld van de woning voordat je deze gaat bezichtigen.

✅ Lees je in!

Onderzoek de belangrijkste elementen van de woning voordat je deze gaat bezichtigen. Bepaal wat de voordelen en nadelen zijn. Kijk naar de buurt, de ligging en de kenmerken. Door je goed in te lezen voorkom je verrassingen en teleurstellingen.

✅ Rijd langs de woning!

Je kunt vooraf via Google Streetview bekijken hoe de straat eruit ziet. Ben je enthousiast? Rijd er dan ook even langs. Zo kun je bepalen of de woning en de ligging voldoen aan de verwachtingen.

✅ Kom op tijd!

Houd er rekening mee dat je op tijd aanwezig bent bij de bezichtiging. Laat de makelaar niet wachten. Dit oogt onprofessioneel en laat een slechte indruk achter.

✅ Neem Michiel van Maanen Makelaardij mee!

Wij kunnen je helpen bij de zoektocht naar jouw nieuwe woning. Onze aankoopmakelaars zijn ervaren en weten precies waar jij op moet letten.

Ben je op zoek naar een ervaren aankoopmakelaar? Neem dan contact met ons op.

 

voorbereiding-bezichtiging

Kennismaking

Beoordeeld met een:

9,3

Reviews

Alle beoordelingen afkomstig
van www.funda.nl