BENNEBROEK
Narcissenlaan 27
Verkocht

BENNEBROEK
Narcissenlaan 27
€ 400.000 k.k.
PDF Brochure

Gegevens

Deze kleurrijke woning heeft zoveel moois te bieden.
De Narcissenlaan wordt gekenmerkt door de fraaie ligging aan de waterpartij. Vanuit de woonkamer en voortuin kijk je vrij uit over de singel en in combinatie met de diepe achtertuin ervaar je hier zoveel vrijheid.
De voortuin ligt op het zuid-oosten en de maar liefst 21 meter diepe achtertuin ligt op het noord-westen, heeft een achterom en een aparte stenen berging.
De woning vraagt om een update naar de woonwensen van nu en biedt de uitgelezen kans om geheel naar eigen smaak en wens te verbouwen en of uit te bouwen. Op de begane grond is er een L-vormige woonkamer met aparte keuken. Via de vaste (luie)trap kom je op de 1e etage met 3 kamers en een badkamer met douche, wastafel en deur naar balkon. De zolder is momenteel ingedeeld in een ruime kamer met dakkapel en een aparte berging.

Voor wat betreft de ligging woon je hier super. Voor de dagelijkse boodschappen loop je even naar de Zwarteweg en in de directe omgeving vind je 3 basisscholen, kinderopvang en diverse sportvoorzieningen. De middelbare scholen in Heemstede, Hoofddorp, Haarlem en Hillegom zijn per fiets goed en veilig bereikbaar.
In je vrije tijd kun je op de fiets naar het strand en de duinen. Of even naar de Binnenweg in Heemstede. De uitvalswegen naar Amsterdam, Den Haag en Schiphol alsmede de stations van Heemstede/Aerdenhout en Hillegom bevinden zich nabij. Dus ook qua woon-werkverkeer woon je hier ideaal!

Indeling:
Begane grond (42.68m2):
Entree, gang, meterkast, verdiepte trapkast, toilet met fontein, woonkamer (25m²) met vaste kasten en dubbele deuren naar achtertuin, keuken (6.7m2) met aparte deur naar achtertuin,

1e etage (40.39m2):
overloop, 2 kamers achterzijde (8m² en 13m²) met dubbele deuren naar balkon, kamer voorzijde (10m²), badkamer met douche, wastafelmeubel en deur naar balkon,

2e etage (20.75m2):
overloop met berging, ruime berging (3.4m²) met dakraam, zolderkamer (12m²) v.v. dakkapel en bergruimten,

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1960. Eigen grond 188m². Woonoppervlakte 104m².
* Diverse uitbouwmogelijkheden
* 3 slaapkamers en zolderkamer
* Supermarkt en winkels op loopafstand
* 3 basisscholen en kinderopvang in het dorp
* Duinen, strand, bossen en Haarlem-centrum op minder dan 10 kilometer afstand
* Energielabel G
* Bouwtechnische keuring ter inzage
* Voor maatvoering en indeling verwijzen wij naar de plattegronden
* Van de Narcissenlaan27.nl is een unieke woningwebsite beschikbaar waar u de brochure en relevante documenten kunt downloaden.

Bijzonderheden

 • Woonoppervlakte
  104 m2
 • Perceel oppervlakte
  188 m2
 • Bouwjaar
  1960
 • Soorten verwarming
  CV ketel
 • CV ketel bouwjaar
  1967
 • Tuintypen
  Achtertuin, Voortuin
 • Tuinkwaliteit
  Normaal
 • Hoofdtuin positie
  Noordwest
 • Inhoud
  373 m3
 • Energieklasse
  G

Plattegronden

Ligging

MVM Makelaardij