Parkwoningen Bennebroek

Parkwoningen Bennebroek

15 Parkwoningen
Prijsklasse vanaf: € 675.000,-
Woonoppervlakte : 195m2

Heeft een nieuwbouwwoning uw voorkeur, maar wel in een bestaande, sfeervolle en landelijke omgeving? Dan is dit nieuwbouwproject echt iets voor u!

In het mooie dorp Bennebroek, omringd door wandelgebied, duinen en strand, nabij de bollenvelden, worden deze Parkwoningen gerealiseerd, verdeeld over 5 blokken van 3 woningen. De 15 Parkwoningen komen op de hoek van de De Ruyterlaan en de Witte de Withlaan ook bekend als de Raak locatie.

Het project is in alle opzichten duurzaam. De energievoorziening is gasloos, er komen zonnepanelen op het dak en de woningen zijn voorzien van een lucht/warmtepomp. Maar duurzaam is ook de woning naar uw eigen wens kunnen indelen. De royale Parkwoning heeft een woonoppervlakte van 195m2 en bestaat uit drie woonlagen. Naast de basisindeling biedt de Parkwoning talloze mogelijkheden en inrichtingsopties. Een ruime woonkeuken op de begane grond grenzend aan het terras of toch een ruime werkkamer? Het is mogelijk binnen Parkwoningen Bennebroek.

In de brochure vindt u een aantal inrichtingsopties van de Parkwoningen maar hierin kunt u uw eigen voorkeur en creativiteit nog verwerken, om het direct uw persoonlijke touch te geven.

De vormgeving van de woningen straalt door vorm en materiaalgebruik rust uit. Iets wat u terugvindt in de omgeving. Alle woningen hebben een terras en tuin met uitstekende zonligging. Vanuit uw tuin loopt u zo het park in!

mvm-makelaardij-nieuwbouw-bennebroek-foto-10

Waarom Bennebroek?

Omdat het het ‘pareltje’ in Zuid-Kennemerland is! Bennebroek biedt alles waar je als gezin behoefte aan kunt hebben: kinderdagverblijven, scholen, sportverenigingen en winkels op loop- en fietsafstand; ook bos, duinen en strand zijn fietsend bereikbaar.
De middelbare scholen in Heemstede, Haarlem, Hillegom en Hoofddorp zijn per fiets veilig bereikbaar. En, voor de allerkleinsten onder ons: Linnaeushof ligt om de hoek!

Met het station en uitvalswegen richting Amsterdam, Schiphol en Den Haag vlakbij is de locatie ook qua woon- werkverkeer ideaal te noemen.

Wilt u meer informatie over het project? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij lichten u het één en ander met plezier toe!

mvm-makelaardij-nieuwbouw-bennebroek-foto-3

Plattegronden

mvm-makelaardij-nieuwbouw-bennebroek-foto-plattegrond-3
mvm-makelaardij-nieuwbouw-bennebroek-foto-plattegrond-1
mvm-makelaardij-nieuwbouw-bennebroek-foto-plattegrond-4
mvm-makelaardij-nieuwbouw-bennebroek-foto-plattegrond-2

Indeling

Begane grond:
Entree, berging (7.4m2) van binnen en van buiten bereikbaar, meterkast, slaapkamer (8.9m2), toilet met fontein, berging 2 (4m2), woonkeuken (30.3m2) met schuifpui naar terras.

Trap naar…

1e verdieping:
woonverdieping (61.6m2) met pantry.
Deze verdieping biedt naast de basisindeling talloze inrichtingsopties zoals: positie keuken, extra slaapkamer ruimte voor werken aan huis.

2e verdieping:
Overloop, wasruimte, master bedroom aan de achterzijde (20.5m2) badkamer met inloopdouche en wastafel (6.9m2), separaat toilet, 2 slaapkamers aan de voorzijde (10.9m2, 11.9m2)

Bijzonderheden

  • Woonoppervlakte van 195m2
  • Eigen grond 117m2 tot 132m2
  • Koopsom vanaf € 675.000,– v.o.n.
  • Individuele luchtwarmtepomp en 300 liter boiler
  • Luxe badkamer
  • Complete keukeninrichting
  • Onderhoudsarm
  • Duurzaam en lage energiekosten
  • Voldoende parkeergelegenheid

“Het contact met Michiel, en zijn medewerks waren zeer, zeer professioneel, vriendelijk en adequaat. Op alles werd snel gehandeld en gereageerd. Beter konden we het niet krijgen.”

De heer Verbruggen
(beoordeelt Michiel van Maanen Makelaardij met een 9,0)

Nieuwbouw woning kopen?

Graag helpen we u met de aankoop.
MVM Makelaardij