Goede doel

Maatschappelijk
Verantwoord Ondernemen

Een onderwerp dat tegenwoordig steeds meer aandacht krijgt; bij ons een belangrijk onderdeel in de bedrijfsvoering. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat in een gezonde samenleving naast veilig, fijn wonen en een goed economisch klimaat, ontspanning een belangrijk onderdeel is, zijn wij vanaf de start van ons bedrijf met veel plezier hoofdsponsor van Hockeyclub Bennebroek. Ook andere lokale (sport)verenigingen sponsoren wij waar mogelijk.

Al ruim 20 jaar ondersteunen wij mensen bij de verkoop en aankoop van een woning. En nog steeds, elke keer weer, geeft de blijdschap van onze cliënten ons een fijn gevoel en reden om elke dag weer te zoeken naar de juiste match tussen mens en huis.

Het hebben van een huis betekent dat je een plek hebt waar je thuis kunt komen, waar je je veilig voelt, waar je samen kunt zijn met de mensen van wie je houd. Waar je je kinderen veilig kunt opvoeden en voorbereiden op hun toekomst.

goede-doel-header-michiel-van-maanen-mvm-makelaardij-bennebroek-kennemerland

Waarom Habitat for Humanity?

Wij zijn ons hier zeer goed van bewust. Ook van het feit dat er zo’n 2 miljard mensen op de wereld leven die niet dat veilige dak boven hun hoofd hebben. Met alle gevolgen van dien.

Wij gunnen iedereen een huis en een betere toekomst. Daarom hebben wij besloten Habitat for Humanity te steunen. Een organisatie die qua visie en missie dicht bij ons staat. Samen met de nieuwe huiseigenaren bouwt Habitat, met lokale bedrijven, eenvoudige en betaalbare huizen. Habitat verstrekt hiervoor een lening zonder winstoogmerk die de eigenaren via een maandelijkse aflossing terugbetalen. Hiervan worden weer nieuwe huizen gebouwd. Zo kan Habitat steeds meer mensen ondersteunen om zelfstandig hun leefruimte te verbeteren. Habitat begeleidt en ondersteunt de toekomstige huiseigenaren bij het op- of uitbouwen van een eigen bestaan met trainingen, het ontwikkelen van specifieke vaardigheden en het opzetten van kleine ondernemingen. De huiseigenaren leren zo op eigen kracht verder te gaan.

 

Nog niet overtuigd? Bekijk wat Habitat for Humanity zelf zegt!

goede-doel-huis-michiel-van-maanen-mvm-makelaardij-bennebroek-kennemerland

Hoe wij ons steentje bijdragen 

Een respectvolle en effectieve manier om mensen in hun eigen land, binnen hun eigen cultuur en mogelijkheden te helpen bouwen aan een betere toekomst. Wij ondersteunen deze manier van hulpverlening en dragen graag ons steentje bij.

Van elke aankoop of verkoop van een woning doneren wij daarom een bedrag aan Habitat for Humanity. Middels de bouw van het virtuele huis dat u op deze pagina ziet, laat Habitat ons zien hoeveel huisjes inmiddels gebouwd zijn.

goede-doel-bamboe-huis-michiel-van-maanen-mvm-makelaardij-bennebroek-kennemerland

Vragen? 

Graag beantwoorden wij deze voor u.
MVM Makelaardij